Ostal Joan Bodon

Lo Carrierat - 12800 Crespin (França)
Telefòne : 05 65 42 16 53
Responsable de la publicacion : Viviane Cayssials

Informacions

Las informacions presentadas dins aqueste sit aital coma los ligams cap a d'autres sits son balhats a títol indicatiu.
La preséncia de ligams ipertèxt cap a d'autres sits web engaja pas Ostal Joan Bodon per çò qu'es del contengut d'aquestes sits.
Las informacions o imatges utilizats lo devon èsser sonque per de fins personalas, associativas o professionalas ; essent excluidas totas difusions o utilizacions per de fins comercialas o publicitàrias.
Lo contengut d'aqueste sit pòt pas èsser reprodusit o utilizat per de fins comercialas o publicitàrias.
Cap de pagina pòt èsser presentada coma eissida d'aqueste sit se de transformacions apondudas li an modificat lo sens.
Cap d'autorizacion es requesida per plaçar un ligam ipertèxt cap a nòstre sit sus la pagina d'acuèlh o una pagina a l'interior.

CNIL

En conformitat amb la deliberacion CNIL que decidís de la dispensa de declaracion dels tractaments constituits per de fins d'informacion o de comunicacion extèrna, son dispensats de declaracion los tractaments constituits per de fins d'informacion o de comunicacion extèrna qu'an per solas finalitats la constitucion e l'expleitacion d'un fichièr d'adreças per de fins d'informacion o de comunicacion extèrna a respècte de la tòca o de l'activitat perseguida per la persona fisica o morala que met en òbra lo tractament, franc de tota sollicitacion commerciala.

Proprietat Intellectuala / Drech d'autor

Aquèl sit respecta lo drech d'autor. Tot les drechs des autors des òbras protegidas reproduites e communicadas dins aquel sit, son reservadas. Exceptat autorisacion, tote utilisacion des òbras autres que la reproduccion e la consultacion individuallas e privadas son atupiditas.

Credits

Les photos sont de Patrice Geniez, à l'exception de celle de Sauveterre signée Sylvain Pierrefiche.
Les oeuvres représentées sont de Bernard et Mélie Cauhapé, Dominique Foa, Gérard Marty, Claude Merle.
Plan de la maison : Cabinet d'Arquitèctes Francés Potz